La ce se uita un barbat?

Dupa ce se uita barbatii L
Ați văzut vreodată un bărbat care să se uite în suflet și mai apoi în decolteu? Nu cred că există. Iar dacă există, probabil sunt luați și ascunși undeva bine. Și totuși, nu este greșit să te uiți în decolteu atâta timp cât privirea ta nu rămâne ațintita acolo. Atunci când ochii tăi ii caută pe ai ei, când două priviri vibrează sub același semn. Bărbații sunt vizuali. Femeile, auditive!  Mai mult sau mai puțin. 

Unele femei au înghițit atâtea cuvinte amare încât au devenit surde în căutarea aprigă a fericirii. Nu le poți judeca. Așa cum nu poți intra în viața cuiva cu picioarele murdare. Igiena sufletului a devenit un lux.

Există bărbați imaculati. La exterior. La interior au început să rugineasca, uitând cu desăvârșire că frumusețea străpunge în sens invers. În același trend, există femei ce poartă aceleași bluze deschise la culoare și luminate, în timp ce mintea și inima suspină amar în întuneric.

Un bărbat se poate uita la multe… Dar numai una îi va răscoli în suflet.

Nu se va uita în trecutul ei. Știe că nu îl mai poate schimba. Cel mult, îi poate domoli demonii și alunga fantomele.

Nu se va uita la manichiură. Ați văzut vreun bărbat care să facă diferența? :)) Pentru el, toate sunt la fel. Cel mult, se va uita la mâini. Atunci când mâna lui și a ei se caută pe sub masă, fredonând atingeri ce dezgheață ființa.

Nu se va uita în jos. Căci ochii lui îi atintesc curios pe-ai ei. Nu se va uita prea mult în viitor. Viitorul și-l vor face împreună.

Va savura prezentul. Cu toată aroma ce-i străpunge porii. Nu se va uita la alta. Căci Ea e cea care-i oferă totul.

Un bărbat adevărat se va uita în minte și în inimă.

La final de poveste, e singura destinație ce contează! „

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *