De ce criterii sa tii cont atunci cand iti alegi mobilierul de bucatarie

D

La fel ca orice piesa de mobilier, alegerea mobilierului de bucatarie trebuie facuta tinand cont de cateva aspecte calitative si cantitative. Bucataria trebuie sa fie un mediu prietenos si organizat, unde lucrurile sa se poata desfasura cu usurinta si simplitate, astfel incat utilizatorii sa nu intampine probleme. Si, mai presus de toate, la fel ca orice alta incapere, bucataria trebuie sa exprime siguranta, pentru ca vorbim de un spatiu in care traficul este intens si unde se vor regasi o multime de lucruri utile ce vor antrena nevoia si pasiunea pentru gatit. Iar mobilierul trebuie ales corespunzator, cu simt de raspundere.

Iata de ce criterii trebuie sa tii cont cand achizitionezi astfel de bucatarie mobilier.

1. Calitatea

Materialul din care este confectionat iti poate spune inca de la prima vedere daca ai de-a face cu un mobilier rezistent, cu unul pretentios sau cu unul care este greu de intretinut si care se va degrada mult prea repede. Investitia intr-un mobilier de calitate este o investitie de viitor prin care vei amortiza ulterior costurile solicitate de defectiunile unei mobile slab calitative.

2. Pretul

In mod evident pretul domina in orice alegere, asa ca nu-i de mirare ca acesta se va mentine drept un criteriu important si in alegerea unor idei de bucatarii adecvate spatiului pe care il detii si nevoilor tale. Stabileste un buget adecvat si fii pregatit sa investesti peste limita bugetului in cazul in care intalnesti mobilier de o calitate mai buna, dar la un pret usor mai ridicat fata de suma stabilita initial.

3. Dimensiunea

Exista spatii de mici dimensiuni care nu vor permite amplasarea unei mobile de dimensiuni mari. Este foarte important sa ai un simt al orientarii in timp si spatiu, mai ales in astfel de cazuri. Te poti orienta catre bucatarii minimaliste facute la comanda sau catre piese individuale de mobilier, in dimensiunile necesare. Nu uita ca si un centimetru in plus poate face diferenta si iti poate afecta incadrarea mobilierului in locul dorit.

Asadar, intotdeauna cand achizitionezi o noua mobila de bucatarie, nu uita sa tii cont de aceste aspecte care-ti vor transforma alegerea intr-un adevarat succes.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *