Cum sunt copiii nascuti in zodia Fecioarei?

C

Daca vrei sa ai un copil nascut sub semnul zodiacal al Fecioarei trebuie sa stii ca perioada de conceptie este intre 25 noiembrie – 15 decemberie. Copiii nascuti in zodia Fecioara sunt particulari: ei stiu clar ce le place si cu siguranta iti vor da de inteles si ce nu le place, mai ales cand vine vorba de mancare. Intrucat acest semn zodiacal este in stransa legatura cu aparatul digestiv,  Fecioara ta poate avea nevoie de o dieta speciala sau va fi extrem de mancacios. Acesti copii se simt cel mai bine atunci cand intra intr-o rutina sau un program bine stabilit.

Cand vine vorba de jucarii, copiii fecioara sunt niste ciudati si vor prefera intotdeauna imprejurimile simple fara prea multe distrageri. Puneti intotdeauna muzica linistitoare si decorati camera copilului in alb. Cei mai multi copii nascuti sub acest semn zodiacal citesc sau vorbesc destul de devreme. Dati-le o multime de carti si puzzle-uri pentru a se juca inca de la varste fragede. In timp ce ar putea sa para nevinovati, odata cu trecerea timpului, ei pot dezvolta o latura rautacioasa. Lucrul cu mainile ii poate tine ocupati ore intregi.

Sfaturi pentru parinti:

* Nu intrati in panica cu privire la copiii care se uita la televizor prea mult. Fecioarele invata cel mai bine sa uitandu-se la DVD-uri si la jocuri pe calculator.

* Nu-l criticati, nici macar daca este vorba de ceva constructiv. Fecioara este semnul perfectionistului si acesti copii pot lua critica ca pe ceva destul de aspru. Lasati-i sa stie ca e bine sa faci greseli, asa nu vor ajunge sa se ascunda de voi cand fac ceva rau sau nu ajung sa aiba un comportament self-destructive.

* Exprimati regulile in alb si negru.  Scriind tot ce este de facut pe o foaie si punand-o undeva unde se poate vedea clar tot ce este de facut, poate ajuta toate fecioarele sa nu faca nazbatii 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *