Ce produs folosesc, ca sa-mi aranjez parul in cateva minute

C

Toate fetele adora sa aiba ‘’ustensile’’ de infrumusetare. Majoritatea vorbesc despre placi de par, ondulatoare, dar despre uscatoare nu prea se vorbeste asa mult si nu inteleg de ce – aceste electronice sunt la fel de utile ca si celelalte si are rolul lui in tot procesul de infrumusetare pe care o femeie il tine.

Si da, si femeile au in dotare cateva ‘’gadget-uri’’ cu care se fac frumoase, in timp record. In ceea ce ma priveste pe mine, preferatul meu este cel mai nou uscator de par, pe care l-am achizitionat in dorinta de a-mi aranja parul in doar cateva minute.

Despre ce uscator este vorba? Este vorba despre un uscator par Remington AC9140 ProLuxe, cu ajutorul caruia reusesc sa obtin o uscare profesionala, cu efect antistatic si rezultate netede care dureaza intreaga zi. Efectul antistatic este mana cereasca pentru mine, deoarece am avut multe probleme din cauza faptului ca parul mi se electriza foarte usor si nu gaseam metode de domolire a acestuia, decat legandu-l in coada sau in coc.

Acest uscator de par este revolutionary, datorita tehnologiei inteligente OPTIheat pe care o detine si a functiei unice Style Shot, cu ajutorul carora uscatorul de par PROluxe utilizeaza inteligent caldura pentru a modela, ‘’sculpta’’ si fixa chiar si cel mai rebel par. Forma inovativa a concentratorului sau a fost conceputa special pentru a imbunatati fluxul de aer si distribuirea caldurii, facand uscarea parului mai rapida si mai eficienta.

Acesta este produsul pe care eu il folosesc, ca sa imi aranjez parul in doar cateva minute, dupa ce l-am spalat. Este in truc simplu, pe care oricine il poate pune in practica, daca detine un uscator de par Remington ProLuxe. Pretul lui este foarte bun si raportul calitate pret pe mine m-a dat gata. A fost dragoste la prima vedere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *