Cat costa un avort?

C

Nicio femeie din lume nu isi doreste vreo clipa sa faca o intrerupere de sarcina, insa exista situatii cand nu este indicat medical ca fatul sa vina pe lume. In aceste cazuri extreme, mama este nevoita sa faca avort. Costurile pentru o astfel de interventie difera de la clinica la clinica.

O intrerupere de sarcina la cerere poate poate depasi 1.000 lei, in functie de unitatea medicala aleasa.

– la clinica Medical Academica un chiuretaj biopsic aspirativ cu pipela costa 225 lei.

– la sediul Gynecoland: un chiuretaj uterin la cerere, cu anestezie generala intravenoasa costa 1020 lei, un chiuretaj uterin terapeutic (sangerare majora) cu anestezie generala costa 720 lei, iar chiuretajele uterine diagnostic sau fractionat, cu anestezie generala intravenoasa, ajung la 850 lei.

– la clinica Elite un chiuretaj cu anestezie locala costa 900 lei, iar pretul unei intreruperi de sarcini prin aspiratie variaza intre 700 si 1000 lei, in functie de tipul de anestezie: locala sau generala.

– la clinica Promed, un chiuretaj uterin la cerere cu anestezie locala costa 800 lei, iar unul cu anestezie generala costa 1210 lei.

– la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia un chiuretaj uterin la cerere, cu anestezie locala costa 200 lei, in timp ce unul cu anestezie general costa 350 lei. La Spitalul de Urgenta Pantelimon, un avort cu anestezie locala costa 200 lei, in timp ce un avort cu anestezie general costa 250 lei.

– la spitalul clinic Gheorghe Polizu un chiuretaj la cerere cu anestezie locala are pretul de 350 lei, iar unul cu anestezie totala costa 450 lei.

– la spitalul Elias, un chiuretaj biopsic costa 550 lei, in timp ce unul postpartum se ridica la 700 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *