Beneficiile ceaiului de papadie

Ceaiul de papadie B

Papadia este una dintre cele mai puternice plante care ajuta la eliminarea toxinelor si a excesului de apa din organism.

Cand este consumat ca ceai, curata sangele si stimuleaza functiile de detoxifiere a ficatului. Drept urmare, pielea se curata si incepe sa se vindece.

Datorita efectului sau de detoxifiere, ceaiul de papadie poate ajuta la tratarea multor boli.

Poate fi utilizat pentru a trata atat afectiunile usoare, cat si mai severe ale pielii. Ceaiul poate fi, de asemenea, aplicat extern, spalat sau pansament pe suprafetele afectate, contribuind astfel la tratarea multor probleme ale pielii, cum ar fi:

acnee;
pistrui;
Pete rosii pe fata (cuperoza);
iritarea pielii;

eczeme;
varice;
pecingine;
Pete pe fata;

Pentru a trata cuperoza (sau rozaceea), ceaiul de papadie poate fi aplicat pe suprafata afectata a pielii, comprese. Couperoza este formarea de pete rosii pe piele, in special pe pielea faciala, cauzata de dilatarea vaselor de sange.

Pentru a face ceaiul, folositi 4-10 g de frunze de papadie uscate la 150 ml de apa. Se fierbe apa, se pun fenzele si se lasa sa stea 10 minute si apoi se filtreaza. Bea aceasta potiune de trei ori pe zi cate o cana. Dar poate fi folosit si pentru a spala cu el suprafetele afectate ale pielii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *